Інгредієнти:
Печінка куряча-500 г; Сметана або майонез — 4-5 ст. л, інформує Ukr.Media.; Яйце — 3 шт; Борошно пшеничне — 4 ст. л.; Часник 3-4 зубчики; Спеції; Сіль; ;Рослинна олія (для смаження);
Приготування:
Часник пропускаємо через часникочавку.
Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.
Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!
Джерело:globalpres.co
Копіювати